Bestellen voor praktijken

Bij Dedicon kun je terecht voor het bestellen van aangepaste schoolboeken voor leerlingen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs met een verklaring leesbeperking.
Dit account is alleen voor praktijken GZ-psychologie, huiswerkbegeleiding, logopedie, orthopedagogiek en/of remedial teaching.

Hoe werkt het?

Als praktijk maak je bij je registratie één bestelaccount aan waarmee je vervolgens een gebruikersaccount voor een leerling kunt aanmaken. De leerling kan dan met het gebruikersaccount de bestelde producten downloaden of streamen via de LEX app. De leerling kan zelf geen producten bestellen met een gebruikersaccount.
Voor elk account wat je aanmaakt is een afzonderlijk, uniek en persoonlijk e-mailadres en een verklaring leesbeperking nodig.

Bestellen

De webwinkel van Dedicon werkt, wanneer je je eenmaal geregistreerd hebt, vergelijkbaar met andere webwinkels.
Het zoeken van producten gaat het beste wanneer je zoekt op ISBN, je kunt het aantal zoekresultaten beperken door gebruik te maken van de filters.
Wanneer je een product wilt toevoegen aan je winkelmandje kun je de juiste aflevervorm en, bij meerdere gebruikers, de juiste gebruiker toevoegen. Het is ook mogelijk om een boek direct voor meerdere gebruikers te bestellen.

Kosten

De kosten bedragen €4,95 per leesvrom, per gebruiker, per gebruiksperiode. Dit bedrag is inclusief 9% BTW en verzendkosten. Bij het afrekenen kun je kiezen uit betalen met iDEAL, Creditcard of eenmalige machtiging. Je ontvangt ontvangt de factuur per e-mail.