Bestellen voor scholen

Bij Dedicon kun je terecht voor het bestellen van aangepaste schoolboeken voor leerlingen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs met een verklaring leesbeperking.

Hoe werkt het?

Als school maak je bij je registratie één bestelaccount aan waar mee je vervolgens de gebruikersaccounts voor de leerlingen kunt aanmaken. De leerling kan dan met het gebruikersaccount de bestelde producten downloaden of streamen via de LEX app. De leerling kan zelf geen producten bestellen met een gebruikersaccount.
Voor elk account wat je aanmaakt is een afzonderlijk, uniek en persoonlijk e-mailadres nodig en daarnaast verklaar je als school dat de leerling in het bezit is van het boek en een verklaring leesbeperking heeft.

Tip: Bestel je met meerdere collega's de boeken dan is het verstandig om meerdere bestelaccounts aan te maken.

Bestellen

De webwinkel van Dedicon werkt, wanneer je je eenmaal geregistreerd hebt, vergelijkbaar met andere webwinkels.
Het zoeken van producten gaat het beste wanneer je zoekt op ISBN, je kunt het aantal zoekresultaten beperken door gebruik te maken van de filters.
Wanneer je een product wilt toevoegen aan je winkelmandje kun je de juiste aflevervorm en, bij meerdere gebruikers, de juiste gebruiker toevoegen. Het is ook mogelijk om een boek direct voor meerdere leerlingen te bestellen.

Kosten

De kosten bedragen €4,95 per leesvorm, per leerling, per gebruiksperiode. Dit bedrag is inclusief 9% BTW en verzendkosten. Bij het afrekenen kun je kiezen uit betalen met iDEAL, Creditcard, eenmalige machtiging of op rekening. Je ontvangt ontvangt de factuur per e-mail.

Registreer als school