Beveiliging dyslexiebestand

De bestanden van Dedicon Educatief voor dyslexiesoftware zijn beveiligd. Het bestand kunt u een schooljaar gebruiken. De gebruiksperiode loopt van 1 april tot 31 juli in het daaropvolgende jaar.
 

Vereisten en updates

Om de beveiligde bestanden te kunnen gebruiken op uw computer heeft u het volgende nodig:
 
1. Recente versie van uw dyslexiesoftware
Het is noodzakelijk dat u van Claro Boeklezer, Kurzweil én PrintKES, L2S en Sprint (Plus) de meest recente versie gebruikt. Raadpleeg de website van uw leverancier voor meer informatie en updates en het stappenplan voor het openen van het bestand voor informatie over de juiste versie van de software. 
Naam OS Versie Beschikbaar per
ClaroRead boeklezer Windows 1.5x Nu beschikbaar
ClaroRead boeklezer Mac 6.3x Medio april 2017
Kurzweil 3000 Windows 14 en hoger Medio april 2017. U heeft de Dedicon installer nodig om uw versie 14 (of hoger) geschikt te maken voor Dedicon boeken die u na 1 april 2017 heeft gedownload. Deze installer is dinsdag 25 april 2017 beschikbaar via Lexima of Sensotec.
Sprint Windows 2.0.0.740 Nu beschikbaar via Lexima
 
2. Internetverbinding
Een internetverbinding is alleen nodig voor het activeren van de bestanden. Voor het gebruiken van reeds geactiveerde bestanden is eens in de 30 dagen een internetverbinding nodig.
 

Licenties openen

U kunt het bestand op maximaal drie verschillende computers openen. Elk bestand is gepersonaliseerd en mag alleen door degene gebruikt worden voor wie het besteld is. Hoe u de beveiligde bestanden opent, leest u in onderstaande stappenplannen.