Downloaden en uitpakken

Je vindt de bestelde downloads in de pagina Mijn producten. Na het afronden van de bestelling zijn je downloads na ongeveer 30 minuten beschikbaar. Het voorbereiden van downloads van dyslexiebestanden vergt op de achtergrond soms meer tijd. Als je het bestand niet direct kunt downloaden, probeer je het later opnieuw.
 

Downloadprocedure

Door op de download-link te klikken start je de download-procedure. In de schermen volg je de aanwijzingen. Als het downloaden mislukt, heb je 24 uur de tijd om het bestand opnieuw te downloaden. Na deze 24 uur  is de downloadtijd verstreken.
 

Downloads uitpakken

Vanwege de omvang en eventuele toegevoegde leesmij-bestanden leveren we downloads in een gecomprimeerd pakketje, een zip-file.
  • Als je een tablet of smartphone gebruikt, heb je een app nodig die het gezipte bestand kan uitpakken. Bijvoorbeeld het gratis WinZip voor iOS en Android.
  • Windows Vista, 7, 8 en 10 slaan de gedownloade bestanden automatisch op als gecomprimeerde (gezipte) map. Klik met de rechtermuisknop op deze map en kies voor ´Alles uitpakken…