Downloaden en uitpakken

Direct na het afronden van de bestelling zijn downloads binnen 15 minuten beschikbaar. U vindt de downloads in de pagina Mijn producten.
 

Downloadprocedure

Door op de download-link te klikken start u de download-procedure. In de schermen volgt u de aanwijzingen.
Het downloaden van het TextAid-bestand verloopt in stappen. Eerst wordt de download voorbereid. Nadat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden start het downloaden automatisch.
 
Als het downloaden mislukt, heeft u 24 uur de tijd om het bestand opnieuw te downloaden. Na deze 24 uur leest u dat de downloadtijd is verstreken.
 

Downloads uitpakken

Vanwege de omvang en eventuele toegevoegde leesmij-bestanden leveren we downloads in een gecomprimeerd pakketje, een zip-file.
  • Als u een tablet of smartphone gebruikt, heeft u een app nodig die het gezipte bestand kan uitpakken. Bijvoorbeeld het gratis WinZip voor iOS en Android.
  • Windows Vista, 7, 8 en 10 slaan de gedownloade bestanden automatisch op als gecomprimeerde (gezipte) map. Klik met de rechtermuisknop op deze map en kies voor ´Alles uitpakken…´
  • Maakt u nog gebruik van Windows XP, dan heeft u een unzip-programma nodig voor het openen van het pakketje bestanden. Voorbeelden zijn WinZip en WinRAR.