Downloaden en uitpakken

U vindt de bestelde downloads in de pagina Mijn producten. Na het afronden van de bestelling zijn uw downloads binnen 15 minuten beschikbaar. Het voorbereiden van downloads van dyslexiebestanden vergt op de achtergrond soms meer tijd. Als u het bestand niet direct kunt downloaden, probeert u het later opnieuw.
 

Downloadprocedure

Door op de download-link te klikken start u de download-procedure. In de schermen volgt u de aanwijzingen. Als het downloaden mislukt, heeft u 24 uur de tijd om het bestand opnieuw te downloaden. Na deze 24 uur leest u dat de downloadtijd is verstreken.
 

Downloads uitpakken

Vanwege de omvang en eventuele toegevoegde leesmij-bestanden leveren we downloads in een gecomprimeerd pakketje, een zip-file.
  • Als u een tablet of smartphone gebruikt, heeft u een app nodig die het gezipte bestand kan uitpakken. Bijvoorbeeld het gratis WinZip voor iOS en Android.
  • Windows Vista, 7, 8 en 10 slaan de gedownloade bestanden automatisch op als gecomprimeerde (gezipte) map. Klik met de rechtermuisknop op deze map en kies voor ´Alles uitpakken…