Downloaden en uitpakken

U vindt de bestelde downloads in de pagina Mijn producten. Na het afronden van de bestelling zijn uw downloads na ± 30 minuten beschikbaar. Het voorbereiden van downloads van dyslexiebestanden vergt op de achtergrond soms meer tijd. Als u het bestand niet direct kunt downloaden, probeert u het later opnieuw.
 

Downloadprocedure

Door op de download-link te klikken start u de download-procedure. In de schermen volgt u de aanwijzingen. Als het downloaden mislukt, heeft u 24 uur de tijd om het bestand opnieuw te downloaden. Na deze 24 uur leest u dat de downloadtijd is verstreken.
 

Downloads uitpakken

Vanwege de omvang en eventuele toegevoegde leesmij-bestanden leveren we downloads in een gecomprimeerd pakketje, een zip-file.
  • Als u een tablet of smartphone gebruikt, heeft u een app nodig die het gezipte bestand kan uitpakken. Bijvoorbeeld het gratis WinZip voor iOS en Android.
  • Windows Vista, 7, 8 en 10 slaan de gedownloade bestanden automatisch op als gecomprimeerde (gezipte) map. Klik met de rechtermuisknop op deze map en kies voor ´Alles uitpakken…