Retourneren en creditfacturen

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Je kan je ontvangen product bij ons binnen 14 dagen retourneren. Retourneren is niet gratis, de kosten voor de retourzending zijn voor jou als klant. Wil je een product retourneren? Neem dan contact op met de klantenservice. 

Let op: In het geval van maatwerk en digitale producten - op CD, als stream of als download - heeft Dedicon het recht een retouraanvraag af te keuren.
 

Creditfacturen

Na acceptatie van de retournering ontvang je een email inclusief de creditfactuur. Deze vind je ook in "Mijn bestellingen" naast de oorspronkelijke factuur.

Kan ik een product ruilen?

Een product ruilen is eigenlijk hetzelfde als jouw bestelde product retourneren en een nieuw product uit de webwinkel bestellen. Hiervoor gelden dus dezelfde retourvoorwaarden. 

Kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

Ja, je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht door het Europees Modelformulier voor Herroeping in te vullen en naar ons te verzenden.

Let op: In het geval van maatwerk en digitale producten - op CD, als stream of als download - heeft Dedicon het recht een retournering af te keuren.

 

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?

Bij Dedicon mag je binnen 14 dagen een besteld product retourneren. De 14 dagen gaan in op het moment dat jij je bestelling ontvangt. Ontvang je jouw bestelling op verschillende momenten? De bedenktijd gaat in op het moment dat je het laatste onderdeel van je bestelling hebt ontvangen. Je hebt het recht om alles te retourneren, zolang alles je alles in originele staat behoudt.

Dat betekent dat de artikelen die je retourneert:

- onbeschadigd zijn

- zoveel mogelijk in de originele verpakking zitten

 

Dat betekent automatisch dat je de volgende artikelen niet mag terugsturen

- artikelen die beschadigd en gebruikt zijn

- artikelen die op jouw verzoek zijn aangepast

 

Het verwerken van het retouren kost veel tijd en geld. En dat besteden we liever aan het maken van aangepast lesmateriaal. Het helpt ons als je goed kijkt naar wat je bestelt zodat je zo min mogelijk terugstuurt. Namens ons alvast bedankt! 

Hoe werkt retourneren?

1. Meld je retour aan bij de klantenservice

Wil je iets terug sturen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een download wordt automatisch verwijderd uit je account. Gaat het om een fysiek boek? Doorloop dan ook de volgende stappen.

2. Pak je retour netjes in

Gaat het om een fysiek boek? Pak de artikelen dan weer netjes is, zoveel mogelijk in één doos of zak.

3. Overhandig je retour

Verstuur je retour met de brievenbus of lever ‘m in op een pakketpunt. 

4. Je geldt terug binnen (maximaal) 14 dagen

Als je retour bij ons is verwerkt ontvang je het geld terug op je rekening.