Online distributiedienst

Via de webwinkel Educatief kunt u eenvoudig de producten en conversieresultaten klaarzetten voor uw gebruikers. Als besteller beslist u hoe en voor wie u de online distributie instelt. Want de betaler bepaalt. Bent u geregistreerd als particulier, praktijk of school? Dan kunt u na inloggen elke afzonderlijke gebruiker (1) een persoonlijk account én (2) toegangsrechten geven.
 

1. Gebruikersaccount

Het account is te gebruiken voor toegang tot de producten en conversieresultaten van de gebruiker. Heeft u streams voor LEX besteld? Dan moet de leerling van u een persoonlijk gebruikersaccount krijgen om de bestelde streams in de app LEX te kunnen afspelen.

U kunt per gebruiker een account aanmaken. De gebruiker ontvangt automatisch een e-mail met een link. Pas na klikken op die link en het aanmaken van een wachtwoord is het account actief.

 1. 'Mijn gebruikers’ openen en een gebruiker selecteren.
 2. Klikken op Wijzigen. 
 3. Klikken op Gebruikersaccount aanmaken.
 4. Wijzigingen opslaan.
Vereisten gebruikersaccount
 • het e-mailadres mag niet in gebruik zijn als bestelaccount.
 • het e-mailadres mag niet in gebruik zijn als een ander gebruikersaccount.
 • het e-mailadres moet geldig en werkend zijn.
 

2. Toegangsrechten

U kunt voor elke afzonderlijk gebruikersaccount één of meer toegangsrechten verlenen. U kunt de rechten tussentijds wijzigen. 
 1. 'Mijn gebruikers’ openen en een gebruiker selecteren.
 2. Klikken op Wijzigen.
 3. Toegangsrechten selecteren of aanpassen.
 4. Wijzigingen opslaan.
Optionele toegangsrechten
 • Streams voor LEX: toegang tot en afspelen van streams voor LEX  die u voor de gebruiker heeft besteld (inloggen in de gratis app LEX).
 • Producten: toegang tot downloads, activeringscodes en overige producten (inloggen in de webwinkel Educatief).
 • Conversies: toegang tot met de gebruiker gedeelde resultaten van de Conversiedienst (inloggen in de webwinkel Educatief).
 

Meer informatie