Vacature: Club Orange leden!

Dedicon is voor haar jeugdraad Club Orange op zoek naar enthousiaste en ondernemende jongeren, met een visuele beperking, die niet bang zijn om hun mening te geven over ons en onze producten. Ben of ken jij zo iemand? Laat je horen! 

We willen graag van je leren. Wat is er niet goed aan het aangepaste school- en studiemateriaal dat jij gebruikt? En wat vind je juist wel goed? Samen willen we eraan werken onze aangepaste schoolboeken beter te maken.

Dat niet alleen: we denken ook graag over de toekomst. Hoe zou die er voor jou uit kunnen zien? Wat is er nu nog niet, maar zou je wel helpen? 

Vind je het leuk om te discussiëren en mee te denken? Wil je nieuwe dingen leren en zien hoe werken in een organisatie er eigenlijk aan toe gaat? Heb je wel zin om drie keer per jaar een gezellige zaterdag te hebben met een leuke jongerengroep? Dan is Club Orange wat voor jou! 

Wat wordt er van je gevraagd? 
•    Meepraten bij 3 bijeenkomsten per jaar rond maart, juni en november op een zaterdag
•    Gevraagd en ongevraagd advies geven 
•    Jouw ervaringen delen via een blog bij Dedicon en social media 

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar oud, heb je een visuele beperking, zit je op regulier onderwijs en lijkt het je leuk om lid te worden van Club Orange? Of wil je wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar annekewijtvliet@dedicon.nl of bel naar 0486 486 181. Of kijk natuurlijk op de website van Club Orange.

De eerste bijeenkomst is op 2 november, meld je aan en kom langs!