Beluister je audio bestanden met de online player

Binnen de webwinkel Educatief heb je de mogelijkheid om boeken in de leesvorm “gesproken” te laten afspelen via de Online Player. Dit is handig wanneer je niet beschikt over een eigen player of wanneer je wilt luisteren via een PC of Laptop. Je hebt de mogelijkheid om de afspeelsnelheid aan te passen aan je eigen voorkeuren en bijvoorbeeld een bladwijzer toe te voegen. Ook zie je de inhoudsopgave van het boek en kun je hier het hoofdstuk selecteren dat je wilt lezen. Wanneer je het boek sluit en op een later moment opent, ga je verder waar je gebleven was. Handig! 

Waar vind je de Online Player?

Wanneer je ingelogd bent met je gebruikersaccount heb je de mogelijkheid om bij “mijn account” naar mijn “mijn producten” te gaan. 
Hier vind je een overzicht van al de voor jouw bestelde producten. 
Kies voor de knop “Open”. In een nieuw tabblad in de browser wordt automatisch het door jou gekozen boek geopend.

Hoe werkt de Online Player? 

De Online Player is eenvoudig in het gebruik, maar kan alleen worden gebruikt wanneer je beschikt over een internetverbinding en een webwinkel Educatief gebruikers-account.  Je opent de Online Player altijd vanuit "Mijn producten” in de webwinkel Educatief. Wil je een ander boek luisteren dan open je dat via "mijn producten”

Je bedient de Online Player met een aantal simpele knoppen, onderaan het scherm. 

  • Afspelen / Pauzeren  
  • 30 seconden terug
  • Hoofdstuk terug  
  • Hoofdstuk vooruit
  • Instellingen  

Bij Instellingen heb je de mogelijkheid om de afspeelsnelheid in te stellen en kun je aangeven hoe je door je boek wilt bladeren (per hoofdstuk, paragraaf, pagina of bijv. per 30 seconden). Ook kun je hier de sleeptimer instellen. 

Het is ook mogelijk om een bladwijzer toe te voegen, wanneer je later nog eens iets terug wilt luisteren. Dit doe je met de knop in de vorm van een vaantje met het plusje erop. Je bladwijzers vind je terug bovenin de inhoudsopgave van het boek. Wanneer je de bladwijzer aanklikt, ga je direct naar de door jou bewaarde positie in het boek. 

Wanneer je de browser met de Online Player sluit of je hebt deze langere tijd niet gebruikt, kun je je boek weer openen via de pagina “mijn producten” door op de link van de Online Player te klikken. 

Vragen?

Heb je nog vragen over het gebruik van de Online Player? Neem dan contact op met de klantenservice