Klantenservice

Illustratieve foto van klantenservice medewerker

Heb je vragen?

Heb je vragen, bijvoorbeeld over welke leesvorm het meest geschikt is of kom je er niet helemaal uit tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag op weg. Dit kan telefonisch of via e-mail

Contactgegevens van onze klantenservice triangle

Foto van een kind met duim omhoog

Verklaring leesbeperking

Om via Dedicon aangepaste school- en/of studieboeken te kunnen bestellen, heb je een leesverklaring nodig die aantoont dat je een visuele beperking hebt. Bij je registratie vragen we hier ook om.

Waarom een verklaring leesbeperking? triangle

Afbeelding van een stapel boeken

Boekenlijst bestellen

Heb je voor je opleiding of studie een boekenlijst gekregen? Je kunt deze met behulp van onze boekenlijstfunctionaliteit gemakkelijk bestellen. Upload of knip en plak jouw lijst met ISBN's en bestel vervolgens jouw gewenste leesvorm.

Zo bestel je eenvoudig je boekenlijst triangle

afbeelding van een kind met een landkaart in zijn handen

Stappenplannen

Liever hebben we dat het gebruik van onze producten en diensten voor zich spreken. Maar in sommige gevallen is het gemakkelijk om een stappenplan te kunnen raadplegen. We hebben ze hier voor je op een rij gezet.

Naar onze stappenplannen triangle

Afbeelding van iemand met een telefoon en laptop

Accounts & gegevens

Kom je hier voor het eerst? Dan is het belangrijk om een account aan te maken zodat je school- en/of studieboeken kunt bestellen. Of je dit nu voor jezelf, je kind of je leerling bestelt; we hebben voor iedereen een passend account.

Welk type account heb je nodig? triangle

afbeelding van iemand bij een laptop

Bestellen

De webwinkel van Dedicon werkt zoals de meeste andere webshops. Daarnaast hebben we een aantal functionaliteiten toegevoegd die het plaatsen van een bestelling net wat gemakkelijker voor je kunnen maken.

Hulp nodig bij het bestellen van je boeken? triangle

afbeelding van de reproductie afdeling van Dedicon

Productieverzoeken

Zit het boek wat jij nodig hebt nog niet (in de gewenste leesvorm) in ons assortiment? Geen probleem! Wanneer je een visuele beperking hebt, kun je bij ons een productieverzoek indienen en maken we dit boek voor je.

Wat je wilt weten over productieverzoeken triangle

afbeelding van een persoon met de hand bij het oor

Klachten en suggesties

We doen ons best om je zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht dit niet gelukt zijn dan gaan we hierover graag met je in gesprek. Ook staan we altijd open voor suggesties. Zodat we je in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Tips en tops voor Dedicon triangle