CSE oefenexamens

Bereid je voor op het examen met aangepaste examenbundels en oefenexamens.

Examenbundels

In onze collectie zijn allerlei examenbundels verkrijgbaar in verschillende leesvormen. Door de zoeken op 'examenbundel' vind je alle 250 examenbundels in onze collectie.

Oefenexamens voor leerlingen met een visuele beperking

Voor blinde en slechtziende leerlingen die met een schermuitleesprogramma werken, worden ieder jaar examens aangepast. Die examens worden beschikbaar gesteld om mee te oefenen.

Braille & edu-tekst

Op de webpagina van Eduvip zijn oefenexamens voor blinde en slechtziende leerlingen te downloaden. Wil je een geprinte versie van een examen in braille of een voelbare tekening? Dan kun je bij Dedicon een productieverzoek indienen voor het examen en/of de tekeningen die op Eduvip staan.

Audio

Ook hebben we aangepaste examens in audio van voorgaande jaren. Wat we hebben, vind je in dit overzicht: PDF icon Audio oefenexamens Daisy blinden en slechtzienden.pdf. Deze audio oefenexamens bestel je door een mail te sturen naar klantenservice@dedicon.nl.

Productieverzoek

Wil je een visueel beperkte leerling toch laten oefenen met een aangepast examen dat niet beschikbaar is op Eduvip, dan kun je de reguliere oefenexamens vinden op de website van DUO en daarvoor een productieverzoek indienen.

Oefenexamens voor leerlingen met dyslexie

Leerlingen met dyslexie kunnen hun examen maken met een audio-examen. Bij ons bestel je ook oefenexamens in audio. In dit overzicht vind je welke examens we hebben: PDF icon Audio oefenexamens Daisy dyslectici.pdf. Deze losse oefenexamens zijn niet via de webshop verkrijgbaar. Bestel het examen door een mail te sturen naar klantenservice@dedicon.nl.