Nieuw hier?

School- en studieboeken lezen op een manier die jou het beste past! 

Heb je een visuele beperking, dyslexie of een andere beperking die het lezen van gedrukte school- of studieboeken lastig maakt? Dedicon Educatief helpt je met boeken in een passende leesvorm, zodat je gewoon mee kunt doen in de klas, tijdens colleges of op het werk. 

De collectie met diverse leesvormen 

De collectie van aangepaste school- en studieboeken bevat inmiddels duizenden titels in diverse leesvormen, die je in sommige gevallen al dezelfde dag in huis hebt. Neem vooral een kijkje in onze catalogus om te zien of jouw boeken al beschikbaar zijn. Upload gemakkelijk de boekenlijst en je ziet meteen welke titels aanwezig zijn in welke leesvormen.  

Productieverzoeken 

Ook als een titel niet in de collectie zit kan Dedicon je helpen. Je kunt, als je een visuele beperking hebt, een productieverzoek indienen. Dan maken we een door jou gewenste leesvorm van dat boek.  

Account en Verklaring leesbeperking 

Om te kunnen bestellen en productieverzoeken te doen heb je een account nodig en moet je als particuliere besteller een Verklaring leesbeperking uploaden. Scholen die bestellingen plaatsen voor hun leerlingen vinken aan dat de betreffende leerlingen in het bezit zijn van een Verklaring Leesbeperking.  

Je kunt in jouw account heel gemakkelijk aangeven in welke leesvormen je jouw boeken het liefste leest. Jouw voorkeuren worden dan onthouden voor als je een volgende keer inlogt. 

Scholen 

Bestel je als school voor meerdere leerlingen? Maak dan voor elke leerling een leerlingaccount aan. Je kunt dan per leerling ook de gewenste leesvorm aangeven.  

Klantenservice

En mocht je nou vragen hebben of kom je er tijdens het bestellen niet helemaal uit?
Ons team van de Klantenservice staat voor je klaar. Bel of mail ons en we helpen je op weg.