Op de tast... : Kleurplaten lente en zomer

Doeboek
Afbeelding van Op de tast... : Kleurplaten lente en zomer
Print information
ISBN:
Editie / Druk: 2022
Beschikbaar als:
  • Tactiel

€ 4,95

Meer informatie
Auteur(s) Dedicon
Taal Nederlands
Aantal pagina's 20
Uitgever Dedicon
Serie / Reeks Op de tast...
Leeftijd Jeugd
Jaar uitgave 2022
Tactiel
Tactiel
Specificatie Deze band bevat verschillende kleurplaten voor jonge blinde en zeer slechtziende kinderen en iedereen die kleuren leuk vindt. Kleuren kan bijvoorbeeld met waskrijtjes en vingerverf. De kleurplaten - 19 stuks - zijn gekozen rondom de thema’s Lente en Zomer. De band ondersteunt bij (eerste) conceptvorming, denk aan de zon, een vlinder en een vogel. Ook zijn de kleurplaten mogelijk een - ontspannen - kennismaking met tactiele tekeningen. Ze zijn namelijk gemaakt volgens dezelfde principes als andere tekeningen uit de Op de Tast-reeks; zo kennen ze bijvoorbeeld geen perspectief. In deze band zijn alle kleurplaten zijn van gelijke moeilijkheidsgraad. De band omvat de volgende kleurplaten: haas, kikker en kikkerdril, twee vogelhuisjes, krokus en tulp, kuiken, een bij, vlinders, een schaap, de zon, vogel, strandbal, vlieger, ijsjes, zandkasteel, schelpen, zwembroek en badpak, parasol.

 

Deze band bevat verschillende kleurplaten voor jonge blinde en zeer slechtziende kinderen en iedereen die kleuren leuk vindt.
Kleuren kan bijvoorbeeld met waskrijtjes en vingerverf. De kleurplaten - 19 stuks - zijn gekozen rondom de thema’s Lente en Zomer.
De band ondersteunt bij (eerste) conceptvorming, denk aan de zon, een vlinder en een vogel. Ook zijn de kleurplaten mogelijk een - ontspannen - kennismaking met tactiele tekeningen. Ze zijn namelijk gemaakt volgens dezelfde principes als andere tekeningen uit de Op de Tast-reeks; zo kennen ze bijvoorbeeld geen perspectief. In deze band zijn alle kleurplaten zijn van gelijke moeilijkheidsgraad.
De band omvat de volgende kleurplaten: haas, kikker en kikkerdril, twee vogelhuisjes, krokus en tulp, kuiken, een bij, vlinders, een schaap, de zon, vogel, strandbal, vlieger, ijsjes, zandkasteel, schelpen, zwembroek en badpak, parasol.