Op de tast... : Biologie : Voortplanting en ontwikkeling (Basis)

Afbeelding van Op de tast... : Biologie : Voortplanting en ontwikkeling (Basis)
Print information
ISBN:
Editie / Druk: 2023
Beschikbaar als:
  • Braille
  • EduTekst
  • Voelbare tekening

€ 4,95

Meer informatie
Auteur(s) Dedicon
Taal Nederlands
Aantal pagina's 10
Uitgever Dedicon
Serie / Reeks Op de tast...
Leeftijd Volwassenen
Jaar uitgave 2023

Omschrijving

Voelbare tekening
Voelbare tekening
Specificatie Bij deze tekeningenband hoort een gelijknamig tekstbestand in braille of edu met uitleg. (apart bestellen)
Braille
Braille
Specificatie Betreft uitleg voor de docent bij de tekeningenband (apart bestellen)
EduTekst
EduTekst
Specificatie Betreft uitleg voor de docent bij de tekeningenband (apart bestellen)

 

In de reeks Op de Tast....: Biologie vind je goed toegankelijke tekeningen per onderwerp. De boeken (tekeningenbanden met uitleg) op niveau Basis zijn gericht op vmbo en onderbouw havo en vwo. Daarnaast verschijnen er gelijknamige boeken op niveau Uitbreiding voor bovenbouw havo en vwo.
De uitleg bij de tekeningen in deze tekeningenbanden beperkt zich tot ‘wat voel je en wat is dat’? Inhoudelijke informatie wordt niet gegeven; die staat in de schoolboeken.
Leerlingen kunnen deze reeks gebruiken als naslag of als iets niet helemaal duidelijk wordt uit de door de school gekozen lesmethode. Docenten kunnen de tekeningen gebruiken voor het geven van inhoudelijke uitleg en/of de tekeningen als bron voor toetsmateriaal gebruiken.

Op de tast...: Biologie : Voortplanting en ontwikkeling (Basis) bestaat uit 9 schematische tekeningen van verschillende processen en lichaamsdelen, te weten: de bevruchting, de voortplantingsstelsels van man en vrouw, de uitwendige geslachtsorganen bij de vrouw, sterilisatie bij man en vrouw, de geboortefases en tot slot de metamorfoses van ei tot vlinder en van kikkerdril tot kikker.Bekijk het inzage-exemplaar van Op de tast…Biologie : Voortplanting en ontwikkeling (Basis). (Pdf-bestand opent in nieuw venster)